Scoala postliceala si Liceul teoretic Atlas va ureaza bun venit!

Scoala postliceala si Liceul teoretic Atlas reprezinta o unitate de invatamant preuniversitar particular care se adreseaza pregatirii liceale si postliceale a tinerilor, in vederea unei optime incluziuni a acestora in viata socio-profesionala contemporana.

Prin intreaga sa activitate, Scoala Atlas, o institutie non profit, isi asuma responsabilitatea formarii unor tineri, increzatori, buni profesionisti, capabili să se integreze într-o societate aflată în continuă schimbare.

VALORILE NOASTRE:

Altruism in relatiile interumane. Tenacitate. Loialitate fata de profesie si parteneri. Ambitie de a atinge performanta. Stima fata de adevaratele valori.

Viziunea  “Atlas”

Educatia este accentuarea stimei de sine si a propriei individualitati, dobandirea artei de a utiliza  cunostintele, atat de necesare unei societati in continua dezvoltare.

Misiunea “Atlas”

Dezvoltarea libera si la potential maxim a personalitatii tinerilor, formarea unui adult increzator, bun profesionist, apt sa decida asupra propriei cariere, sa contribuie la articularea propriilor trasee de dezvoltare intelectuala si profesionala, sa se integreze activ in viata socio-profesionala.

Liceul Teoretic Atlas ofera posibilitatea parcurgerii studiilor liceale la forma de invatamant zi sau la forma de invatamant frecventa redusa.
Forma de invatamant zi vine in intampinarea tinerilor absolventi de gimnaziu. Sustinem si calauzim parcurgerea armonioasa a fiecarei discipline de studiu. Misiunea noastra are drept finalitate progresul si dezvoltarea personala.
Forma de invatamant frecventa redusa vine in intampinarea adultilor, oferind o a adoua sansa de parcurgere a liceului.

Scoala postliceala Atlas ofera sanse egale de dezvoltare profesionala prin cele patru ramuri ale sale:

  • 8722810318
  • scoala postliceala de media
  • scoala postliceala de turism
  • scoala postliceala de IT
  • scoala postliceala economica

SCOALA ATLAS  va propune:

  • Un program de educatie ce extinde Curriculum NaÅ£ional cu activitati extracurriculare.
  • O relaÅ£ie profesor – elev  deschisa si interactiva.
  • O educatie individualizata care respecta capacitatile si nevoile adolescentului sau adultului, ritmul, dar si stilul de invatare al acestora.

Ca si institutie aflata in sistemul national de invatamant, Scoala Atlas este monitorizata de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar. Diplomele de absolvire si calificare sunt eliberate de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

“Natura ne aseamana, educatia ne deosebeste” spunea Confusius, de aceea pentru noi Scoala este “Necesar, util, Practic!”.