Üdvözöljük a Badacsonyi Autószerviz honlapján!

Vállalkozásunk 1988-ban indult, mint autódiagnosztikai műhely.

Eleinte csak műszeres motorbeállítással foglalkoztunk, bármilyen benzines autótípuson. Később, a '90-es évek elején a tevékenység kiterjedt a komplett motor-, fék-, és futóműjavításra. Ebben az időben főleg Ladát és Polski Fiat 126-ost ("kis" Polskit) javítottunk.

Lassan azonban ezen típusok kiszorulásával szükségessé vált átgondolni egy váltást. Több autótípussal (Renault, Fiat Volkswagen) próbálkoztunk, tanultuk az egyes gyártók autóépítési koncepcióit. Ugyanakkor szem előtt kellett tartanunk az alkatrészbeszerzési lehetőségeket, illetve azt, hogy eszközökhöz, célszerszámokhoz, javítási információkhoz hogyan tudunk hozzájutni. Fontos szempont volt a választandó típus magyarországi elterjedtsége, ismertsége is.

A fentieket szem előtt tartva és értékelve döntöttem úgy, hogy a műhelyt a Volkswagen család javítására, karbantartására teszem alkalmassá, függetlenül az itthoni márkagazdától, a Porsche Hungáriától. Ennek eredménye ma egy független, a változó technikai igényeknek megfelelően fejlődő, Audi, Volkswagen, Skoda szakszerviz.

Szervizünkben célszerszámok, gyári javítási információk, speciális műszerek, valamint gyári tesztkomputer teszi lehetővé a munka megfelelő színvonalú elvégzését. A teljes szolgáltatáshoz hozzátartozik az alkatrészbeszerzés, ellátás is. Szerencsére az importlehetőségek könnyebbek lettek, így sem gyári, sem pedig utángyártott alkatrészekben nincs hiány. Naponta szükséges alkatrészek (szűrők, olaj, fékbetét, stb.) folyamatosan vannak saját raktárunkban. Ez a készletünk folyamatosan bűvöl, hogy minél kevésbé legyünk rászorulva a hazai nagykereskedések szolgáltatásaira. A fejlődés iránya egy "alkatrészüzlet-műhely" felállítása, mely kifejezetten az Audi, Volkswagen és Skoda típusok tulajdonosainak igényeit szolgálja ki alkatrészellátás és javítás terén.