• Туристичката населба Равна река во Пехчево добива канализационен систем и пречистителна станица за отпадни води
 • Во Пехчево ќе се гради улицата „7 Септември“ со пари од државниот буџет
 • Одбележан месецот на книгата во пехчевската градинка 7 Септември
 • Оглас за продажба на 7 градежни парцели на Туристичката населба – Равна река
 • Промовирање на читањето преку размена на книги во Пехчево
 • Со низа активности започна одбележувањето на месецот на книгата во Пехчево
 • Пехчево доби фестивалска сцена и туристичко-информативен центар
 • Во Пехчево работилница за подигање на свеста за заштитените подрачја
 • Градоначалникот Тренчовски организираше прием на дечињата од градинката по повод Светска недела на детето
 • Започна реконструкцијата на улицата во село Црник
 • Денес официјално отпочна со работа Едукативниот центар за зачувување на природата во с.Негрево
 • Дневен ред на дванаесета седница на Советот на општина Пехчево
 • Наредната недела започнува реконструкцијата на улицата од подрачното општинско училиште до центарот на село Црник
 • Општина Пехчево ќе ја обновува патната инфраструктура во селата Умлена,Робово,Црник и Панчарево
 • Пехчево денес слави 74 години од ослободувањето
 • Општина Пехчево гордо ја пречека новата генерација на првачиња
 • Дневен ред на единаесета седница на Советот на општина Пехчево
 • Јавен оглас до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа
 • Јавен оглас до крајни корисници за користење на услугите од проектот “ПОДАДЕНИ РАЦЕ – Социјална заштита за Инклузивна општина Пехчево”
 • Пехчевци се потсетија на заборавените игри од детството

616-952-6901

intersect

Туристичката населба Равна река во Пехчево добива канализационен систем и пречистителна станица за отпадни води

Изградбата на канализационен системи во туристичката населба Равна река е еден од приоритетите на општина Пехчево, којa веќе започна да се реализира. На овој туристички бисер кој во последно врмеме е главен адут за развојот на туризмот во о... Повеќе

Општина Пехчево © 2013 - Сите права се задржани.

(628) 209-5844