Las en Constructiebedrijf

  • Home

Welkom bij D.A. Las en Constructiebedrijf

D.A. Las en Constructiebedrijf staat voor Diya & Aman Las en Constructiebedrijf. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Gestart in januari 2011 met de naam CBM. Door goede succes en ervaring is D.A. Las en Constructiebedrijf opnieuw gestart. Middels onze website willen wij u aangeven wat D.A. Las en Constructiebedrijf voor u zou kunnen betekenen en de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Werkzaamheden

Wij verrichten werkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. De specifieke vraag van de klant staat centraal. Wij beschikken over een grote diversiteit aan werkervaring.

De werkzaamheden vanaf ontwerp tot aan de uiteindelijke montage worden in één hand gehouden. Wij streven ernaar om zo klantvriendelijk mogelijk te werken. Dit bevordert de doorlooptijd van het project en voor de opdrachtgever is het prettig om één aanspreekpunt te hebben.

Onze kernwaarden: Kwaliteit, Flexibiliteit, Betrouwbaarheid. Tevens is het motto van ons mede door onze kernwaarden in de toekomst onze opdrachtgevers de beste mogelijke partij te zijn.

Contact

organization-24 DA Las & Constructie
Hekendorpstraat 44
3079 DX Rotterdam
phone-70-24 06 - 15 20 62 99
at-24 megasclerum
facebook-3-24 /facebook.com/dalasconstructie

Kaart